Bar

 

Aivan taivaan tällä laidalla on paikka nimeltä Sateenkaarisilta.

Lemmikit, jotka ovat olleet täällä jollekulle erityisen läheisiä, menevät kuoltuaan Sateenkaarisillalle. Siellä on kaikille rakkaille ystävillemme niittyjä ja kukkuloita, joilla ne voivat juosta ja leikkiä yhdessä. Ruokaa, vettä ja auringonpaistetta on yllin kyllin, ja kaikilla ystävillämme on lämmintä ja mukavaa.
Kaikki eläimet, jotka ovat olleet sairaita ja vanhoja, saavat takaisin terveytensä ja elinvoimansa; loukkaantuneet ja vammautuneet parantuvat ja tulevat jälleen vahvoiksi, juuri sellaisiksi, kuin ne ovat muistoissamme ja unelmissamme menneistä päivistä ja ajoista. Eläimet ovat onnellisia ja tyytyväisiä. On vain yksi pieni asia: kukin niistä kaipaa jotakuta hyvin rakasta, joka niiden täytyi jättää jälkeensä.

Ne kaikki juoksentelevat ja leikkivät yhdessä, mutta tulee päivä, jona yksi yhtäkkiä pysähtyy katsomaan kaukaisuuteen. Sen kirkkaat silmät ovat jännittyneen tarkkaavaiset; sen innokas ruumis värisee. Yhtäkkiä se alkaa juosta pois ryhmän luota lentäen yhä nopeammin yli vihreän ruohon.

Se on havainnut sinut, ja kun sinä ja rakas ystäväsi vihdoinkin tapaatte, te pysyttelette yhdessä riemukkaina jälleennäkemisestä ettekä koskaan enää eroa. Iloiset suudelmat satavat kasvoillesi, kätesi hyväilevät taas rakasta päätä ja katsot vielä kerran lemmikkisi luottavaisiin silmiin, jotka niin kauan olivat poissa elämästäsi, mutteivät koskaan poissa sydämestäsi.

Sitten te ylitätte Sateenkaarisillan yhdessä...

Kirjoittaja tuntematon

 

Flower " Rini " 04.10.1987-13.10.1999

Kiitos Rini, kun olit ilonamme 12 vuotta, lopulta tulivat ne vaikeat sairaudet, joihin ei enää ollut parannuskeinoa ja oli parempi päästää sinut sateenkaarelle, missä ei ole kipuja...

Rakkaudella muistaen ja edelleen ikävöiden Sirpa ja Heikki


Pilliwink's Jambalayadigger " Tia" 30.09.1999-08.04.2009

Rakasta laumanjohtajaamme syvästi ikävöiden toivotamme Tialle hyvää sateenkaarimatkaa ja kiitämme ajasta jonka olit luonamme.

Rakkaamme, liian pian lähdit luotamme.

Sirpa, Heikki, Lady, Pulmu ja Riina.

Pilliwink's Millenium Lady "Lady" 28.08.2000-16.01.2017

Rakasta kanta-äiti Ladya syvästi ikävöiden, toivotamme hänelle hyvää sateenkaarimatkaa ja kiitämme ajasta luonamme, sekä kaikista lapsista, lapsenlapsista ja lapsenlapsenlapsista.

Olit aarteemme melkein 16,5 vuoden ajan, sydämmelliset kiitokset Lady.

Syvästi kaivaten:

Sirpa, Heikki, Pulmu, Riina, Muru, Mette, Alli, Miina, Misty, Mooa Ruu ja Aada.

Laritin Quiet Sound "Mooa" 07.01.2015-10.02.2018

Rakas jääprinsessa tyttömme Mooa, sinua sydän vereslihalla ikävöiden, toivotamme hyvää sateenkaarimatkaa ja kiitämme lämpimästi ajasta jonka olit luonamme, vaikka se kesti vain 3 vuotta ja kuukauden.

Sinä synnyit ulkona 10 asteen tammikuun pakkasessa, mutta se ei sinun tahtiasi haitannut =)

Sinä olit kaikille Cavalier-tytöille ja muillekkin esikuva hyvästä ystävästä ja kaikkien kaverista, valmis leikkimään ja olemaan touhuissa mukana.

Rakas Mooa, sinä lähdit luotamme pois yllättäen alkaneen tuntemattoman ja agressiivisen sairauden murtamana, Sinua ikuisesti kaivaten:

Sirpa, Heikki, Pulmu, Riina, Muru, Mette, Alli, Miina, Misty, Ruu ja Aada.

 


Copyright © Laritin
You may not copy or use any of the content
without the owner's permission.
Webbis Bigi 2005